Inquiry
Form loading...
Pllakë çeliku inox e mbështjellë në nxehtësi me gjerësi të gjerë

Çelik inox

Pllakë çeliku inox e mbështjellë në nxehtësi me gjerësi të gjerë
Pllakë çeliku inox e mbështjellë në nxehtësi me gjerësi të gjerë
Pllakë çeliku inox e mbështjellë në nxehtësi me gjerësi të gjerë
Pllakë çeliku inox e mbështjellë në nxehtësi me gjerësi të gjerë

Pllakë çeliku inox e mbështjellë në nxehtësi me gjerësi të gjerë

Linja e prodhimit të gjerë të çelikut inox është shkalla më e madhe, teknologjia më e avancuar, niveli më i lartë i pajisjeve, procesi më i mirë, mbrojtja më e mirë mjedisore e të gjithë sistemit të prodhimit të procesit, që përfaqëson nivelin më të lartë të prodhimit të çelikut inox në botë.

Pllakat inox me gjerësi të gjerë të petëzuara në nxehtësi përfaqësojnë një kategori të rëndësishme materialesh në botën e prodhimit të metaleve, veçanërisht në aplikimet ku rezistenca ndaj korrozionit, forca dhe qëndrueshmëria janë parësore. Këto pllaka përpunohen përmes një teknike të rrotullimit të nxehtë, duke rezultuar në një produkt që shfaq veti specifike mekanike dhe metalurgjike, duke i bërë ato të përshtatshme për një gamë të gjerë aplikimesh industriale. Gjerësia e gjerë e këtyre pllakave rrit më tej shkathtësinë e tyre, duke lejuar prodhimin e komponentëve dhe strukturave më të mëdha.

  përshkrim 1

  përshkrim

  Emri i produktit seri 300, seri 400;
  Specifikim produkti 2,0~141250~2000mm;
  Përdorimi i produktit Produktet përdoren gjerësisht në naftë, industri kimike, ushqim, tanke të mëdha, automjete hekurudhore, kontejnerë, shkëmbyes nxehtësie, hapësirë ​​ajrore, aviacion dhe industri të tjera;
  Karakteristikat e produktit Fortësi e lartë, performancë e shkëlqyer, madhësi e imët, specifikime të plota, sipërfaqe e mirë;
  Performanca e produktit Linja e prodhimit të pjekjes turshi me spirale të nxehtë 2100mm, duke përdorur mullirin online, pjekjen e turshive dhe procesin e zgjatjes me forcë të lartë, mund të prodhojë nivele të ndryshme të forcës së Nr.1,2E, THS, TSHS dhe produkteve të tjera, të përmirësojë sigurinë e produktit;
  Dinamika e tregut të produktit Me zhvillimin e shpejtë të ekonomisë së Kinës, pajisjet industriale, produktet e industrisë së transportit janë në shkallë të gjerë, kërkesa për pllakë të gjerë të nxehtë prej çeliku inox po rritet, perspektiva e kërkesës së tregut të pllakës së nxehtë prej çeliku inox është e gjerë.
  Procesi i rrotullimit të nxehtë: Procesi i rrotullimit të nxehtë përfshin kalimin e një pllake prej çeliku inox përmes një sërë rrotullash në një temperaturë të ngritur. Ky proces zvogëlon trashësinë e pllakës dhe e formëson atë në formën e pllakës së dëshiruar. Teknika e rrotullimit të nxehtë i jep çelikut të pandryshkshëm veti mekanike specifike, të tilla si qëndrueshmëria e përmirësuar, duktiliteti dhe struktura e kokrrizave, të cilat kontribuojnë në performancën e përgjithshme të produktit të përfunduar.
  Përbërja dhe notat e çelikut inox: Pllakat prej çeliku të pandryshkshëm me gjerësi të gjerë të petëzuara në nxehtësi janë bërë zakonisht nga klasa inox austenitike, duke përfshirë, por pa u kufizuar në 304, 304L, 316 dhe 316L. Përzgjedhja e klasave të çelikut inox bazohet në kërkesat specifike të aplikacionit, duke marrë parasysh faktorë të tillë si rezistenca ndaj korrozionit, forca dhe rezistenca ndaj nxehtësisë.
  Aplikimet:
  Ndërtimi dhe Arkitektura: Pllakat inox me gjerësi të gjerë të petëzuara në nxehtësi gjejnë përdorim të gjerë në industrinë e ndërtimit dhe arkitekturës. Ato përdoren në fabrikimin e komponentëve strukturorë, fasadave të ndërtesave dhe elementeve të tjera arkitekturore ku rezistenca ndaj korrozionit dhe tërheqja estetike janë thelbësore.
  Industria e naftës dhe gazit: Në sektorin e naftës dhe gazit, këto pllaka përdoren për prodhimin e komponentëve të tillë si enët nën presion, shkëmbyesit e nxehtësisë dhe sistemet e tubacioneve. Rezistenca ndaj korrozionit e çelikut inox është thelbësore në mjediset ku ekspozimi ndaj substancave gërryese është i zakonshëm.
  Përpunimi kimik: Industritë e përfshira në përpunimin kimik mbështeten në pllaka çeliku inox me gjerësi të gjerë të mbështjellë në nxehtësi për ndërtimin e enëve, rezervuarëve dhe pajisjeve që trajtojnë kimikatet gërryese. Rezistenca e pllakave ndaj korrozionit siguron integritetin e pajisjes dhe parandalon ndotjen e substancave që përpunohen.
  Sektori i Energjisë: Pllakat inox luajnë një rol në sektorin e energjisë, veçanërisht në termocentralet e prodhimit të energjisë. Ato përdoren në ndërtimin e kaldajave, shkëmbyesve të nxehtësisë dhe komponentëve të tjerë ku është e nevojshme rezistenca ndaj temperaturave të larta dhe kushteve korrozive.
  Avantazhi me gjerësi të gjerë: Gjerësia e gjerë e këtyre pllakave ofron përparësi për sa i përket efikasitetit të prodhimit. Ai lejon prodhimin e komponentëve më të mëdhenj me më pak saldime, duke reduktuar rrezikun e defekteve të lidhura me saldimin dhe duke përmirësuar integritetin e përgjithshëm strukturor të strukturave të fabrikuara.
  Rezistenca ndaj korrozionit dhe jetëgjatësia: Rezistenca e natyrshme ndaj korrozionit të çelikut inox është një faktor kritik në jetëgjatësinë e strukturave dhe komponentëve të fabrikuara nga pllaka çeliku inox me gjerësi të gjerë të mbështjellë në nxehtësi. Kjo rezistencë siguron që materiali të përballojë ekspozimin ndaj kushteve të vështira mjedisore dhe substancave gërryese për një periudhë të gjatë.
  konkluzioni: Si përfundim, pllakat inox me gjerësi të gjerë të mbështjellë në nxehtësi luajnë një rol jetik në industri të ndryshme, duke kontribuar në ndërtimin e strukturave dhe komponentëve të qëndrueshëm dhe rezistent ndaj korrozionit. Kombinimi i procesit të rrotullimit të nxehtë, përbërjes së çelikut të pandryshkshëm dhe gjerësisë së gjerë rrit përshtatshmërinë e tyre për një gamë të ndryshme aplikimesh, duke i bërë ato një material themelor në prodhimin industrial modern.
  656444bx9o
  656444c0s2
  01

  Leave Your Message